www.concertplus.nl
Nieuw project concertplus, La Furia in de Waalse Kerk op[ 16 februari 2016, zie homepagina. Nico Kuijper geeft een pianorecital in de Waalse kerk

 

Op 22 september a.s. om 14.30 uur geeft Nico Kuijper een pianosolo recital in de Waalse kerk te Breda, in samenwerking met Rikke Scheffer-Kuijper, die een schilderijen-expositie met eigen werk zal tonen, geínspireerd op het programma dat Nico Kuijper zal uitvoeren.

Het programma gaat in korte vogelvlucht door het pianosolo-repertoire van barok t/m impressionisme (1700 -1920)  met een beknopte toelichting door de pianist, om zo het programma maximaal toegankelijk te maken.

programma:

- Bach, Wohltemperierte klavier dl. 2, prelude en fuga no 6 (in d mineur)

- Beethoven, sonate Appassionata opus 57 (in f mineur)

- Chopin, 1e Ballade opus 23 (in g mineur)

- Debussy, Images no 1, reflets dans l'eau (in des majeur)

De toegangskaarten zijn verkrijgbaar via info@concertplus.nl  á € 15,- per kaart.

Via een mailtje kunt u kaarten reserveren die u op naam kunt afhalen en betalen bij binnenkomst.

Dit project heeft een uitgekiend sponsorconcept: vanaf omgerekend minimaal 6 kaarten kunt u als bedrijf gratis sponsoren, u krijgt een rekening á € 90,- voor vermelding van uw logo in het concertprogramma (belastingaftrekbaar) en daarbij 6 kaarten gratis. Indien u vermeld wilt worden op alle toegangskaarten  en posters is dit ook mogelijk voor € 150,- of omgerekend 10 toeganskaarten. Tot eind mei kont u voor € 90,- vermeld worden op de posters die veelvuldig verspreid zullen worden.
Ook voor sponsoring kunt u contact opnemen via info@concertplus.nl

 


Reacties

Log in of maak een profiel aan op deze site
Als je inlogt of een profiel aanmaakt op deze site kun je sneller reageren en worden je reacties automatisch geupdate met je nieuwe gegevens als je die aanpast. log nu in/schrijf je nu in 
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld